Min profil
e-mail/telefonnummer:
Adgangskode:
Jeg har glemt min adgangskode
Opret mig...
 
 
 
 
 
 
Mine billetter
Udskriv Print-Selv
Se/slet bestilling
 
 
 
 
 
 
Biografer
Vælg biograf
Vælg film
Søg film
 
 
 
 
 
 
ebillet
Cookie og privatlivspolitik
Købsvilkår
Spørgsmål/Svar
ebillet-kort
Om ebilllet a/s
Kontakt
Sådan handler du på ebillet.dk
 
 
 
 
 
 
...
End: 22:39:40.325
Start: 22:39:40.216
Passed: 00:00:00.109
(109)
153145
19.04.2019
31.12.1602
Debug text
 
 
 

ebillet-kort

Facts

Aldrig mere billetter
Hvordan benyttes ebillet-kortet?
Hvordan virker ebillet-kortet´s sikkerhed?
Betaling for billetter
Hvad kan ebillet-kortet ellers bruges til?
Refundering af billetter
Hvis du mister dit ebillet-kort
Hvor kan ebillet-kortet benyttes?
Hvad koster det?
Sikkerhed: Hvordan virker ebillet-kortet's sikkerhed?
ebillet-kortet er din personlige adgangsbillet til arrangementer og forestillinger hos de arrangører, som er tilmeldt ebillet-systemet.
Du kan typisk bruge kortet når du skal i biografen og teatret, eller til koncert, festival eller fodbold.

Kortet kan indeholde flere billetter til samme arrangement
og også bestillinger til flere arrangementer samtidigt - f.eks. dine teater-abonnementer over en hel sæson og biografbilletter til hele familien til på søndag.
 
Aldrig mere billetter
Med et ebillet-kort behøver du aldrig mere ringe og bestille billetter,
betale på posthuset, stå i kø, betale kæmpe gebyrer,
få tildelt tilfældige sæder i en sektion eller møde op til et arrangement lang tid før det begynder.

Med ebillet-kortet kan du gå direkte ind på www.ebillet.dk, eller direkte på arrangørens hjemmeside.

Her kan du købe dine billetter præcis når og hvor du vil - og selv bestemme hvor du vil sidde (forudsat at arrangementet har nummererede sæder).

 
Hvordan benyttes ebillet-kortet?
Når du via Internettet køber billetter hos en arrangør der understøtter ebillet-kortet, skal du indtaste din personlige adgangskode samt den emailadresse, som du har benyttet ved din tilmelding til systemet.

Når dit køb er gennemført, er det modtaget og registreret hos arrangøren, på nøjagtig samme måde, som hvis du befandt dig foran billetlugen!
Du modtager dit ebilletkort ca. 7 dage efter du har købt billetter hos en arrangør, det er gratis at bestille et ebillet-kort, men første gang du køber billetter bliver der opkrævet 25 kr., for ebillet-kortet og fremsendelse af dette.

Husk at udskrive kvitteringen på dit køb, så du ikke glemmer hvor og hvornår arrangementet starter, samt hvor du skal sidde.
Du kan altid gå ind på ebillet's hjemmeside, for at kontrollere dit køb og eventuelt udskrive en ny kvittering.

Når du kommer frem til arrangementet håndteres ebillet-kortet på følgende måder:
Du kan altid henvende dig i billetsalget og få udskrævet dine billetter.
I mange biografer er der en ebilletautomat hvori ebillet-kortet indføres, og efterfølgende udskriver automaten dine billetter.
På spillesteder skanner kontrolløren ebillet-kortet med en håndskanner. Hvis du f.eks. har købt 6 billetter via dit ebillet-kort, kan billettøren se disse 6 billetter på sin håndscanner.

 
Hvordan virker ebillet-kortet´s sikkerhed?
ebillet-kortet er udstyret med en magnetstribe og en stregkode.
Kortet har også fået tildelt en unik kode. Denne kode kan du nemt og hurtigt ændre til din egen personlige kode. Det gør du på www.ebillet.dk.
ebillet-kort koder med tilhørende navne og email-adresser er samlet i en kodet database på ebillet's datacenter. Når du bestiller billetter hos en arrangører, kontrollerer arrangørens computer hos ebillet's datacenter, at dine indtastede data er korrekte.

Herefter registreres din bestilling simpelthen i arrangørens billetsystem og du har nu omgående adgang til arrangementet! Forbindelsen mellem ebillet's datacenter og arrangøren er en såkaldt lukket linie. Det er derfor umuligt for uvedkommende at "bryde ind" og se hvad du har i bestilling.

 
Betaling for billetter
Når du køber billetter med dit ebillet-kort bliver du bedt at betale dem med enten Dankort/VISA eller et andet almindeligt betalings- eller kreditkort.
Denne betaling går via ebillet's datacenter og PBS - ud
til den arrangør, hvor du køber dine billetter.
Systemet, som benyttes til denne pengetransaktion, hedder SSL. SSL-standarden benytter pengeinstitutterne, fordi det er én af de sikreste måder at overføre penge på. I tilfælde af misbrug - altså hvis en anden benytter din kreditkortkode - er det vigtigt at huske, at du ikke vil komme til at hæfte for et sådan misbrug.

 
Hvad kan ebillet-kortet ellers bruges til?
Mange arrangører benytter ebillet-kortet som et abonnementskort. Du vil derfor ofte have mulighed for at have en pulje med billetter på dit kort, som du så selv kan knytte til bestemte arrangementer - eller faste arrangementer, hvor du selv kan reservere det tidspunkt, som passer dig bedst.

Første gang du benytter et ebillet-kort hos en arrangør, kan du blive bedt om at udfylde et interesse-skema, som knytter sig til netop denne arrangør. Skemaet kan også indeholde spørgsmål, om du vil have løbende information om arrangørens tilbud, om du har helt specielle behov eller interesser, som arrangøren skal holde øje med o.s.v.
Det står dig frit for at udfylde dette skema. Og hvis du gør det, kan du til enhver tid gå ind og ændre din "profil" eller annullere din tilmelding/registrering hos denne arrangør.

Er du under 18 år må du ikke få et betalings- eller kreditkort. Alligevel kan du godt bruge ebillet-kortet. F.eks. kan du bestille billetter og indtaste dine personlige profiler hos de arrangører, der har tilbud, som du gerne vil "holde øje med". En myndig person kan betale for dine billetter og dit ebillet-kort fungerer derefter som din adgangsbillet til det købte arrangement.
Hvis du har tilmeldt dig en arrangørs informationsservice kan du typisk vælge at få tilsendt tilbud og informationer til din email-adresse, via SMS til din mobiltelefon - eller slet ikke modtage henvendelser.

 
Refundering af billetter
Bliver arrangementet aflyst eller rykket, vil du modtage meddelelse herom på e-mail. Samtidigt vil du få tilbudt at få dine penge refunderet. Hvis du i dette tilfælde ønsker billetkøbet refunderet skal du skrive en e-mail til info@ebillet.dk og oplyse følgende: Arrangement, antal billetter, samlet pris for billetter, samt din banks registrerings- og kontonummer. Så overføres pengene direkte til din bankkonto. Gebyret refunderes ikke. Der er ikke nogen fortrydelsesret på købte billetter.

Hvis du har betalt billetterne, bør du kontakte arrangøren direkte, hvis de ønskes annulleret eller flyttet til en anden dag. Det er op til den enkelte arrangør, at afgøre om dette kan lade sig gøre.

 
Hvis du mister dit ebillet-kort
ebillet-kortet er værdiløst for alle andre end dig selv! Det er fordi dine køb er registreret hos den arrangør, hvor du har købt billetterne - og altså ikke på selve kortet.

Hvis du mister dit kort bedes du dog hurtigst muligt e-maile til ebillet, så vi kan overføre eventuelt ikke brugte billetter til et nyt personligt ebillet-kort, og sende det til dig. Du vil efterfølgende blive opkrævet kr. 25.-, næste gang du foretager et billetkøb over nettet, til dækning af produktion af kort samt forsendelse.

 
Hvor kan ebillet-kortet benyttes?
ebillet-kortet er verdens mest avancerede system til håndtering af adgang til arrangementer. Systemet er netop introduceret. Antallet af arrangører, som er tilmeldt, er derfor endnu begrænset. Men hold øje med dagspressen - eller check www.ebillet.dk - hvis du vil orienteres om de arrangører, som løbende kommer på systemet.

 
Hvad koster det?
Betalingsgebyrer afhænger af den enkelte arrangør, men vil altid være den billigste måde at købe billetter på, via internettet, til et arrangement. Typisk vil et gebyr være mellem 1 og 10 kroner pr. billet, afhængig af typen af arrangement, billetternes pris, o.s.v.

Det koster ikke noget at bestille et ebillet-kort, men første gang du køber billetter bliver der opkrævet et administrationsgebyr på 25 kr. incl. moms, for kort og fremsendelse af dette.

ebillet-kortet er derfor den smarteste, hurtigste, nemmeste, sikreste og billigste måde at få adgang til et arrangement.

 
Sikkerhed: Hvordan virker ebillet-kortet's sikkerhed?
ebillet-kortet er udstyret med en magnetstrimmel og en stregkode. Kortet har også fået tildelt en unik 16-cifret kode. Denne kode kan du nemt og hurtigt ændre til din egen personlige kode, som kan indeholde tal og bogstaver. Det gør du i administrations interfacet ved at trykke på "ebillet-kort" i menuen herover. Den første gang du går ind i administrations interfacet skal du bruge den adgangskode du har fået tildelt af ebillet a/s, derefter kan du ændre koden inde under "ret mine oplysninger" og så trykke på "Gem" knappen.

ebillet-kortkoder med tilhørende navne og email-adresser er samlet i en kodet database på ebillet's datacenter. Når du bestiller billetter hos en arrangører, kontrollerer arrangørens computer hos ebillet's datacenter, at dine indtastede data er korrekte. Herefter registreres din bestilling simpelthen i arrangørens billetsystem og du har nu omgående adgang til arrangementet! Forbindelsen mellem ebillet's datacenter og arrangøren er en såkaldt lukket linie. Det er derfor umuligt for uvedkommende at "bryde ind" og se hvad du har i bestilling.

Når du køber billetter med dit ebillet-kort bliver du bedt om at betale dem med enten Dankort/VISA eller et andet almindeligt betalings- eller kreditkort. Denne betaling går via ebillet's datacenter og PBS -BetalingsService - ud til den arrangør, hvor du køber dine billetter. Systemet, som benyttes til denne pengetransaktion, hedder SSL. SSL-standarden benytter pengeinstitutterne, fordi det er én af de sikreste måder at overføre penge på. I tilfælde af misbrug - altså hvis en anden benytter din kreditkortkode - er det vigtigt at huske, at du ikke vil komme til at hæfte for et sådan misbrug.

Rigtig god fornøjelse!

Venlig hilsen
ebillet a/s
www.ebillet.dk
 
 
Check gyldigheden af dit gavekort

 
 
 
 
Dronningen
Den Eventyrlige Park
After
Dumbo - med dansk tale
Shazam!
 
 
 
 
24. april 2019
Cold Case Hammarskjöld - Særarrangement
Avengers: Endgame
Avengers: Endgame IMAX 3D
Avengers: Endgame - 3D
25. april 2019
Til vi falder - Med danske undertekster
Ava
Gøg & Gokke
Til vi falder
Sir
30. april 2019
ROH - Faust (18/19)
2. maj 2019
Five Feet Apart
Lazzaro den lykkelige
Stalker
Long Shot
Battle
The Birdcatcher’s Son
5. maj 2019
Alt om: GØG & GOKKE
6. maj 2019
FFM 19 - I krig
7. maj 2019
Tyske film fra 1989 til 2019
Skagerrak
8. maj 2019
Foredrag med Pernille Aalund
9. maj 2019
Sunset
The Hustle
UglyDolls
Usynligt hjerte
Pokémon Detective Pikachu
Miss Bala
12. maj 2019
Tobias Trier - koncert
13. maj 2019
FFM 19 - Claire Darling
16. maj 2019
ROH - within the golden hour (18/19)
Se alle kommende film