Min profil
e-mail/telefonnummer:
Adgangskode:
Jeg har glemt min adgangskode
 
 
 
 
 
 
Mine billetter
Udskriv Print-Selv
Se/slet bestilling
 
 
 
 
 
 
Biografer
Vælg biograf
Vælg film
Søg film
 
 
 
 
 
 
ebillet
Cookie og privatlivspolitik
Købsvilkår
Spørgsmål/Svar
ebillet-kort
Om ebilllet a/s
Kontakt
Sådan handler du på ebillet.dk
 
 
 
 
 
 
...
End: 21:55:37.679
Start: 21:55:37.663
Passed: 00:00:00.016
(16)
153205
18.06.2019
31.12.1602
Debug text
 
 
 

Cookie og privatlivspolitik

PRIVATPOLITIK

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
ebillet a/s
Søborg Hovedgade 77
2860 Søborg
Telefon: +45 70 20 62 40
Email: info@ebillet.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at gemme dine loginoplysninger til dit køb og din bestilling (men kun hvis du tilvælger det det at sætte kryds i afkrydsningsfeltet) samt sessioncookies for at du kan købe og bestille billetter.

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om; navn, køn, emailadresse, telefonnummer, adresse, medlemsnummer, type af medlemskab, køb og bestilling af billetter. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos ebillet, skal du rette henvendelse info@ebillet.dk eller telefon +45 70 20 62 40. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Databehandleren er ebillet a/s, Søborg Hovedgade 77, 2860 Søborg. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til ebillet a/s på e-mailadressen info@ebillet.dk eller telefon: +45 70 20 62 40

 
 
Check gyldigheden af dit gavekort

 
 
 
 
De frivillige
Kvinde på krigsstien
Rocketman
De frivillige - Med danske undertekster
Aladdin - Original version
 
 
 
 
19. juni 2019
KBH Film & Fotoskoles Afgangsfilm forår 2019
20. juni 2019
Sommer
Transnistra
Booksmart
Blinky Bill på eventyr
A Dog's Journey
21. juni 2019
OperaKino - DON GIOVANNI LIVE (2019)
25. juni 2019
Arven fra Skt. Helene Kapel og andre døde kirker
27. juni 2019
APOLLO 11 IMAX (uncut version uden undertekster)
Annabelle 3: Comes home
The Sisters Brothers
Kaptajn Bimse
Yesterday
29. juni 2019
Paw Patrol: Mission Big Screen 3 (dansk tale)
30. juni 2019
Seks korte dokumentarfilm - én stor oplevelse
1. juli 2019
Soundgarden: Live from the Artists Den IMAX u/txt
2. juli 2019
Spider-Man: Far from Home
Spider-Man: Far from Home - IMAX 3D
Spider-Man: Far from Home - 3D
4. juli 2019
The Secret Life of Pets 2 (org. ver. uden tekst)
Piazzolla: The Years of the Shark
Kæledyrenes hemmelige liv 2 - Med dansk tale
Smagen af Toscana
3 kvinder
6. juli 2019
WestLife - The Twenty Tour Live (uden undertekst)
10. juli 2019
Trouble: The Lisa Andersen Story
11. juli 2019
I krig
Midsommar
Mid90s
This Crazy Heart
Se alle kommende film