Min profil
e-mail/telefonnummer:
Adgangskode:
Jeg har glemt min adgangskode
 
 
 
 
 
 
Mine billetter
Udskriv Print-Selv
Se/slet bestilling
 
 
 
 
 
 
ebillet
Cookie og privatlivspolitik
Købsvilkår
Spørgsmål/Svar
ebillet-kort
Om ebilllet a/s
Kontakt
Sådan handler du på ebillet.dk
 
 
 
 
 
 
...
End: 08:33:57.506
Start: 08:33:57.382
Passed: 00:00:00.124
(124)
153893
06.05.2021
31.12.1602
Debug text
 
 
 

Buy tickets for: Chris Norre om Mindfulness


Time:Tuesday, March 05, 2013,
7:00 PM
Location:Heerup salen
Frode Jakobsens Plads 4, 1., 2720 Vanløse
Om arrangementet:
Chris Norre er én af de absolut bedste formidlere af Mindfulness. Han er uddannet filosof i bevidsthedsfilosofi fra Kbh Universitet og har en baggrund som elite-extremløber med bl.a. 30 marathon på 30 dage. Han har beskæftiget sig med Mindfulness i mange år og er blevet undervist af Jon Kabat Zinn og den tibetanske mester Namkhai Norbu Rinpoche.
Foredraget omfatter også visning af dokumentarfilmen "Free the Mind" om den anerkendte hjerneforsker Richard Davidsons forsøg med at ændre hjernen kun ved tankens kraft. Filmen er produceret med støtte fra Det Danske Filminstitut, DR og Nordisk Film & TV Fond.
Om filmen:
"Free the Mind" er fortællingen om, hvordan én mands vision vender tre personers skæbne - ikke blot med vidtrækkende perspektiver for dem, men også for menneskeheden i fremtiden. Professor Richard Davidson er en af verdens førende hjerneforskere. Han har sat sig for at undersøge hvordan man fysisk kan ændre menneskets hjerne - kun ved tankens kraft. Steve og Rich er to af USAs tusindvis af krigsveteraner. Deres liv er vendt til smertelige mareridt: De er plaget af angst for at være sammen med andre mennesker, kan ikke sove uden medicin og lider af skyldfølelser over det de så og gjorde ved andre mennesker under krigen. Will på 5 år har ADHD og kraftige angstanfald. Hans forældre vil gerne forsøge andre metoder end traditionel medicinering. Kan Professor Richard Davidson gøre en forskel? Kan han redde dem ud af deres miserable tilværelse og hjælpe dem til et normalt liv? "Free the Mind" følger de tre forsøgspersoner på deres modige rejse ind i sig selv.

 
 
Check gyldigheden af dit gavekort

 
 
 
 
 
 
 
 
Middelfart, Panorama Middelfart
Odense, CinemaxX Odense
Fredericia, Panorama Fredericia
Århus C, CinemaxX Aarhus
Struer, Apollon Struer
Haderslev, Kosmorama
København V, Gloria
København V, CinemaxX København
København K, Grand Teatret
København K, Cinemateket
København N, Empire Bio